Ga je voor een massage? Lees dit eerst!

Wilt u weten hoe u een uitstekende boodschap kunt geven? Met de juiste kennis kunt u net als getrainde professionals massages geven. Lees verder om te leren hoe je indruk kunt maken op je vrienden en familie met je geweldige massagetechnieken.

 

Massage tools zijn een geweldige aanvulling op de traditionele massage. Het gebruik van massageballen en andere accessoires maakt uw massage-ervaring nog aangenamer. Ze zijn vrij gemakkelijk online en in de speciaalzaak te vinden. Probeer verschillende hulpmiddelen uit zodat u kunt bepalen welke het beste zijn.

Neem regelmatig een massage!

Probeer indien mogelijk twee keer per week een massage te ondergaan. Uw algehele gezondheid en uw humeur zal verbeteren als u in staat bent om massage een regelmatig onderdeel van uw routine te maken. Dat komt omdat het stress vermindert en de pijn verlicht. Probeer waar mogelijk twee keer per week een massage te krijgen.

 

Wanneer u een massage geeft, maak dan gebruik van geneeskrachtige oliën zoals zoete amandel- of olijfolie. De massageolie kan in de huid worden opgenomen. Daarnaast zijn oliën beter omdat je ze kunt gebruiken om gemakkelijk over iemands huid te glijden.

 

Aarzel niet om vragen te stellen als je een massage krijgt. Uw masseur zal vragen van harte toejuichen. Het doel is dat u zich zo comfortabel mogelijk voelt, dus vraag wat u wilt weten en krijg de informatie die u nodig heeft.

 

Bij een massage is het heel belangrijk dat u ontspannen blijft. De voordelen zijn groter als u diep inademt en de spanning loslaat terwijl u op tafel ligt. Telkens als je jezelf gespannen begint te voelen, doe dan wat diepe ademhalingsoefeningen tot het gevoel voorbij is.

Koop een geschikte massagetafel

Wanneer je een heerlijk ontspannende en gezonde massage wilt, is het belangrijk dat je een goede massagetafel koopt. Denk aan de juiste opties, hoogte, comfort, en meer. Een goede massagetafel koop je online en hoeft niet veel te kosten, maar doorgaans geldt wel dat des te hoger de prijs des te beter de kwaliteit. Vergelijk alle opties en denk goed aan bepaalde vraagstukken, zoals hoogte, verstelbaarheid en of er een hoofdstuk bij de tafel zit.

Let op de juiste druk

U zult verschillende hoeveelheden druk gebruiken om verschillende dingen in massage te bereiken. De beste manier om knopen uit te werken is door er veel druk op uit te oefenen. Overdrijf het echter niet. Dit is een belangrijk principe bij diepere weefselmassages.

 

Tijdens het geven van een massage, moeten uw bewegingen langzaam zijn om een rustgevende, ontspannen reactie te bereiken. Breng druk uit met verschillende delen van uw handen en vingers. Gebruik ook uw gewicht.

 

Wanneer u een massage krijgt, vraag dan om het licht te dimmen. Het moet ontspannend zijn en lagere lichten zal helpen de ervaring. Het is niet nodig dat de kamer pikdonker is, maar de kamer mag niet helderder zijn dan kaarsen zouden geven.

 

Neuromusculaire therapie, ook wel trigger-point therapie genoemd, gebruikt verschillende triggerpoints op het lichaam om te helpen ontspannen en stress te verlichten. Triggerpunten in het lichaam zijn geïrriteerde spiergebieden die aanvoelen als knobbels of knopen. Deze kleine gebieden doen nogal wat pijn, en de pijn kan uitstralen door het hele lichaam. Het ontspannen van deze spierknobbels door het toepassen van geconcentreerde druk helpt bij het verlichten van pijn en ontstekingen.

 

Een massage zal zo veel beter zijn als er een ontspannende geur wordt gebruikt. Houd de geuren natuurlijk en mild zodat ze niet overweldigend zijn voor de klant. Een sterke medicinale geur moet worden vermeden; gebruik iets dat fruitig of bloemig ruikt. Dit houdt de persoon ontspannen, zodat hij/zij kan genieten van de ervaring.

 

Zodra u besluit dat u regelmatig massages wilt, probeer dan een gemakkelijke relatie op te bouwen met de massagetherapeut. Je gaat alleen ontspannen zijn tijdens een massage als je comfortabel bent en vertrouwen hebt in de masseuse. Breng een beetje tijd door met de therapeut en zorg ervoor dat u zich veilig voelt voordat u begint.

 

Als u merkt dat u voortdurend naar beneden komt met wat er rond gaat, maak u dan niet druk. Het is bewezen dat massage kan helpen bij het stimuleren van de productie van witte bloedcellen. Dit is essentieel voor het helpen van uw immuunsysteem gevechtsvirussen en dergelijke.

Conclusie van dit blog

Met de massagetips die je hebt gekregen, ben je klaar om een plan te maken. U zult geschokt zijn door de reacties die de voorwerpen die u heeft geleerd en toegepast, u zullen opleveren. Zet deze kennis meteen in om te gebruiken.

 

 

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *